Превземања упатства, програми и останати кориснички датотеки...

Областа за превземања содржи прирачници, алатки и други дадотеки кои можеби ќе Ви затребаат.

 Датотеки

SMARTlikeus
SMARTlikeus is plugin that will display the facebook like us in a sliding box with the option to put a video or an image by just adding a link
Големина: 7.9 kB